News & Reviews
Select Source

 

Aslı Erdoğan için eylemler

Aslı Erdoğan’ın okurları üçüncü kez bir araya geliyor. Ayrıca ”Aslı Erdoğan okuyorum” kampanyasına da Avusturya Parlementosu’na giren ilk Türk asıllı kadın olan Alev Korun katıldı.
Aslı Erdoğan için eylemler


Özgür Gündem gazetesinin yayın danışma kurulunda yer aldığı gerekçesiyle 19 Ağus -->>

20.10.2016
oda tv

Vallahi manik depresif değilim!

Kaçmıştım o gün. Biraz bunalmışım attım kendimi deniz kenarına.

Yanımda iyi yürekli bir arkadaşım aklımda sevdiğim; ebruli düşler kurarken; Aslı’dan (Tohumcu) mesaj geldi “kaçacağına oturup nöbet yazısı yaz” Nöbet başladığında sıram gelince “dürt beni” demiştim.

Dürtmedi de “sobe”ledi sanki cancağzım.

Ben mavisine aldandı -->>

20.10.2016
Merve Engin

Aslı Erdoğan’a İsveç PEN’den ‘Tucholsky’ ödülü

İsveç PEN Yazarlar Birliği tarafından verilen ‘Tucholsky’ ödülünün sahibi Özgür Gündem’in tutuklu yayın danışma kurulu üyesi yazar Aslı Erdoğan oldu.

Özgür Gündem gazetesi, İstanbul 8’inci Sulh Ceza Hakimliği’nin kararıyla ‘terör örgütü propagandası yaptığı’ gerekçesiyle geçici olarak kapatılmıştı.

‘Örgüt propagandası’, ‘ör -->>

20.10.2016
Diken

4 Avusturyalı Kadın Milletvekili Aslı Erdoğan’ı okudu

Avusturya Parlamentosu’nda 4 Avusturyalı Kadın Milletvekili Aslı Erdoğan’ın Almancaya çevrilen 4 kitabından birer bölüm okudu.

Viyana’da, Avusturya Parlamentosu’nda yapılan çekimlerde, aralarında Avusturya Parlamentosuna giren ilk Türk asıllı kadın olan Yeşiller Partisi’nden Alev Korun’un da bulunduğu 4 Avusturyalı Kadın Milletv -->>

20.10.2016
turuncu time

Sahi, büyüyünce ne olacağız biz?

Bu memleketin kadrolu soruları vardır. Kadrolu sorunlarından daha çok dile düşen. “Memleket nere sende” bunların başını çeker. “Sizde maaşlar nasıl, kime oy verdin, niyet var mı niyet” mevsimlik sorulardır. Ha bir de “büyüyünce ne olacaksın” vardır ki, bu soru da tam manasıyla sizle beraber büyüyüp yeniden karşınıza çıkar: büyüdün -->>

19.10.2016
Erkan Şemin


-->>

 

News&Reviews Biography Books Photos About     Contact Home Page
Design by medyanomi