Haberler
Haber Kaynağı Seç

 

Aslı Erdoğan’ı geri istiyoruz

Özgür Gündem’in tutuklu yayın danışma kurulu üyesi ve yazarı Aslı Erdoğan için Köln merkezli Kültür Forumu ve ünlü Alman gazeteci—yazar Günter Wallraff öncülüğünde bir destek mektubu yayımlandı.

Özgür Gündem gazetesi, İstanbul 8’inci Sulh Ceza Hakimliği’nin kararıyla ‘PKK terör örgütü propagandası yaptığı’ gerekçesiyle geçici olarak ka Devamı

28.8.2016
TÜRKİYE
Diken

Buradayız Aslı, yanındayız

Özgür Gündem’in tutuklu yayın danışma kurulu üyesi ve yazarı Aslı Erdoğan için okulu Robert Kolej’in mezunları “Buradayız Aslı, yanındayız” dedikleri bir bildiri kaleme aldı.

Özgür Gündem gazetesi, İstanbul 8’inci Sulh Ceza Hakimliği’nin kararıyla ‘PKK terör örgütü propagandası yaptığı’ gerekçesiyle geçici olarak kapatılmıştı.

Ken Devamı

27.8.2016
TÜRKİYE
Diken

Bizler hala varız, buradayız, yazıyoruz

Özgür Gündem’in tutuklu yayın danışma kurulu üyesi ve yazarı Aslı Erdoğan için cezaevi önünde başlatılan ‘demokrasi nöbeti’ sürüyor. Dünkü nöbete HDP ve CHP milletvekilleri de destek verdi.

Özgür Gündem gazetesi, İstanbul 8’inci Sulh Ceza Hakimliği’nin kararıyla ‘PKK terör örgütü propagandası yaptığı’ gerekçesiyle geçici olarak kapatıl Devamı

27.8.2016
Diken

Aslı Erdoğan içeride ve bizler dışarıdayız! Sonra

İnsan, yaşadığından memnun değilse ötekinden nefret etmeye başlıyor. O yüzden de ötekinden en çok nefret etmeyi ve ettirmeyi başaranlar bu ülkede uzun yıllar iktidarda kalabildi, kalabiliyor.

Ötekini anlamaya çalışanlara reva görülenlerin temelinde bence bu yatıyor.

Ve şimdi iktidar, ötekini anlamaya çalışanı yakarım, Devamı

27.8.2016
TÜRKİYE
Mesut Varlık, Diken

Şelale

Edebiyatın doğası gereği özel bir ıstırabı var. Müzik, apayrı bir dil içerisinden, notalarla var ediyor kendini. Resim ve heykel desen, günlük hayatta kullanılan malzemelere bambaşka bir amaçla yaklaştığı andan itibaren büyü yapıyor bir nevi. Üç boyutlu bir özgürlük yaratıyor. Oysa iş edebiyata geldiğinde, yazarın elinde sadece kelimele Devamı

27.8.2016
TÜRKİYE
Karin Karakaşlı, Kültür Servisi


ileri

 

Haberler Biyografi Kitaplar Fotoğraflar Röportajlar Köşe Yazıları   İletişim Ana Sayfa
Design by medyanomi