Haberler
Haber Kaynağı Seç

 

Aslı Erdoğan, töreni İstanbul’dan izledi.

Prenses Margriet Ödülü’ne layık görülen yazar Aslı Erdoğan, yurtdışı çıkış yasağı olduğu için katılamadığı ödül törenini törenini İstanbul’dan izledi.

Yazar Aslı Erdoğan, yurtdışı çıkış yasağı olduğu için kazandığı Avrupa Kültür Vakfı tarafından verilen Prenses Margriet Ödülünü de alamadı. Erdoğan ve arkadaşları Holland Devamı

11.5.2017
TÜRKİYE
Bianet

Uçan Süpürge Kadın Filmleri Festivali’nde ödüller

20. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali’nde Perran Kutman Onur Ödülü’ne, Aslı Erdoğan ise Tema Ödülü’ne layık görüldü.

Bu yıl “Birlikte festival yapıyoruz” temasıyla gerçekleştirilen 20. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali ödülleri belli oldu.

Festivalde Onur Ödülü bu yıl usta oyuncu Pe Devamı

10.5.2017
TÜRKİYE
Gazete Karınca

Avrupa Kültür Vakfı’ndan Aslı Erdoğan’a ödül

Avrupa Kültür Vakfı tarafından her yıl verilen Prenses Margriet Kültür Ödülü’ne bu yıl layık görülen dört isimden biri yazar Aslı Erdoğan oldu. Erdoğan, yurtdışına çıkış yasağından ötürü ödül törenine katılamadı.

Yazar Aslı Erdoğan, her yıl Avrupa Kültür Vakfı tarafından verilen Prenses Margriet Kültür Ödülü’ne 2017 yılında lay Devamı

10.5.2017
TÜRKİYE
Deutsche Welle Türkçe

LALEPER AYTEK – ASLI ERDOĞAN

Düzyazı şiirlerin bakışla buluşması

Fransız Kültür Merkezi, fotoğraf sanatçısı Laleper Aytek’in Aslı Erdoğan’ın düzyazı şiirleriyle buluşturduğu fotoğraf sergisini ağırlıyor. Yirmi üç renkli fotoğraf ve Aslı Erdoğan’ın on üç düzyazı şiirlerinden oluşan bu sergiye, Everest Yayınları tarafından yayınlanan bir kitap da eşlik Devamı

10.3.2017
TÜRKİYE
Institut Français

A.E author detention ’breaches convention on human rights’

The imprisonment of celebrated novelist Aslı Erdoğan breaches both Turkey’s constitution and the European convention on human rights, according to prominent lawyers and human rights activists.

The 18 experts, who include judges and academics, said the pre—trial detention of the writer was an extr Devamı

8.3.2017
İNGİLTERE
The Guardian


ileri

 

Haberler Biyografi Kitaplar Fotoğraflar Röportajlar Köşe Yazıları   İletişim Ana Sayfa
Design by medyanomi