Haberler
Haber Kaynağı Seç

 

Aslı Erdoğan Barış Ödülü’ne layık görüldü

4.5 ay cezaevinde kaldıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilen yazar Aslı Erdoğan’a, Almanya’da Stuttgart Barış Ödülü veriliyor. 

Kapatılan Özgür Gündem gazetesine yönelik davada yargılanan Yazar Aslı Erdoğan, “düşünce özgürlüğüne yönelik mücadelesi” nedeniyle Barış Ödülü’ne layık görüldü.

DW Türkçe Devamı

2.7.2017
TÜRKİYE
Evrensel

Aslı Erdoğan’a barış ödülü

Kapatılan Özgür Gündem gazetesine yönelik davada yargılanan yazar Aslı Erdoğan, “düşünce özgürlüğüne yönelik mücadelesi” nedeniyle bu yıl Stuttgart Barış Ödülü’ne layık görüldü.
4,5 ay cezaevinde kaldıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilen yazar Aslı Erdoğan, Almanya’da Stuttgart Barış Ödülü’ne layık görüldü.
Devamı

2.7.2017
TÜRKİYE
Deutsche Welle Türkçe

Aslı Erdoğan, Stuttgart Barış Ödülü’nü kazandı

Yazar Aslı Erdoğan’a Stuttgart Barış Ödülü’nü kazandığı açıklandı. Erdoğan’ın ödülü Aralık ayında verilecek.

Kapatılan Özgür Gündem gazetesine yönelik davada yargılanan ve 4,5 ay tutuklu kalan yazar Aslı Erdoğan, düşünce özgürlüğüne yönelik mücadelesi nedeniyle bu yıl Stuttgart Barış Ödülü’ne layık görüldü.
Dihaber’in haberine göre, An Devamı

2.7.2017
TÜRKİYE
Ve Gaste

Adalet Yürüyüşü’nün 17’nci gününde Aslı Erdoğan’dan destek:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Allah’ın yarattığı kainatın içerisinde bir denge ve adalet olduğunu belirterek, ”Bu adaleti ve dengeyi bozan da maalesef insanoğludur” dedi. Bugünkü yürüyüşe Antikapitalist Müslümanlar grubu ’Allah adaleti emreder’ yazılı pankart açarak destek verdi. Yazar Aslı Erdoğan da yürüyüşe katılarak, Devamı

1.7.2017
TÜRKİYE
Cumhuriyet

Aslı Erdoğan ve Necmiye Alpay’ın yurt dışı yasağı kalktı

Kapatılan Özgür Gündem gazetesinin yazar ve yöneticilerine açılan davada yargılanan yazar Aslı Erdoğan ile dilbilimci ve çevirmen Necmiye Alpay hakkındaki yurt dışı yasağı kaldırıldı.

Kapatılan Özgür Gündem Gazetesi’nin yazar ve yöneticilerinin de aralarında bulunduğu ikisi tutuklu, dokuz sanığın yargılandığı dava, İstanbul 23’ünc Devamı

22.6.2017
TÜRKİYE
Deutsche Welle Türkçe


ileri

 

Haberler Biyografi Kitaplar Fotoğraflar Röportajlar Köşe Yazıları   İletişim Ana Sayfa
Design by medyanomi